[A]Gigaserver[EastMY]

Borneo CS 1.6 Server
 
HomeHome  Giga PortalGiga Portal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)

Go down 
AuthorMessage
khai21
ImNew
ImNew


Posts : 3
Join date : 2009-01-27

PostSubject: Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)   Tue Jan 27, 2009 9:02 am

waaaa ada dua fan sini kenal aku wahahahahahahhha sorry aku tak main hack dah k aku la Cozmo@AnnaSophiaRobb tu jangan ban aku tak men dah! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
whoeverisred2
Senior Moderator
Senior Moderator
avatar

Posts : 527
Join date : 2008-10-28

PostSubject: Re: Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)   Tue Jan 27, 2009 1:06 pm

khai21 wrote:
waaaa ada dua fan sini kenal aku wahahahahahahhha sorry aku tak main hack dah k aku la Cozmo@AnnaSophiaRobb tu jangan ban aku tak men dah! Very Happy

ahah...tulh ko...lain kali jgn main hack...ko tu sdh msk blacklist dlm gigaserver...ko bt hal lg konpom main server lainlh ko...ahaha... lol!
Back to top Go down
View user profile
Ikki
Senior
Senior
avatar

Posts : 231
Join date : 2008-12-12
Age : 28
Location : keningau sabah

PostSubject: Re: Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)   Wed Feb 04, 2009 6:27 am

whoeverisred2 wrote:
khai21 wrote:
waaaa ada dua fan sini kenal aku wahahahahahahhha sorry aku tak main hack dah k aku la Cozmo@AnnaSophiaRobb tu jangan ban aku tak men dah! Very Happy

ahah...tulh ko...lain kali jgn main hack...ko tu sdh msk blacklist dlm gigaserver...ko bt hal lg konpom main server lainlh ko...ahaha... lol!
nah rasa kan ko cozmo men lagi ko hack!!!
udah2 lah hack tu ndak buat ko pro bah tu ko ney aiya!!!
Arrow Arrow Arrow
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)   

Back to top Go down
 
Dont Ban Cozmo Nor AnnaSophiaRobb(is she pretty)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
[A]Gigaserver[EastMY] :: Black Hole :: Graveyard-
Jump to: